Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DJS ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΝΗΣΙΑ

Καλώς ήλθατε στο party των ονείρων σας. Στην Marriageday διαθέτουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, τους καλύτερους djs γάμου & τις καλύτερες υπηρεσίες φωτισμού & εφέ, ελάτε να μας γνωρίσετε και να ζήσετε μια εμπειρία απόλυτης διασκέδασης χωρίς άγχος.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DJS ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΥΛ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Τιμή μας που σκέφτεστε τις υπηρεσίες της Marriageday. Οι καλύτεροι djs γάμου σε Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα & Ελληνικά νησιά, σε συνδυασμό με την οργάνωση, την τεχνογνωσία, καθώς και τις υπηρεσίες υψηλής αισθητικής & στιλ, εγγυώνται την την επιτυχία της επένδυση σας στην απόλυτη διασκέδαση της σημαντικότερης ημέρας της ζωής σας.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ DJS ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ?

Σχεδιάζετε την γαμήλια δεξίωση σας σε  Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Αθήνα, Ύδρα, Σπέτσες, παντού στην Ελλάδα & τα Ελληνικά νησιά? Οι καλύτεροι djs είναι εδώ, εμπειρία, τεχνογνωσία & υψηλή αισθητική, γνωρίστε τον Γιώργο Σταυρόπουλο!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΕΦΕ ΓΑΜΟΥ | ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Οι εφαρμογές φωτισμού και τα εφέ γάμου δεξίωσης, σε Αθήνα και νησιά, διατίθενται σε a a la carte πακέτα, μπορούμε όμως να προσαρμόσουμε πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας!

Θέλετε να διαμορφώσετε συνθήκες club; Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Θέλετε να δώσετε την ώθηση που χρειάζεται ο γάμος σας και να δημιουργήσετε προσμονή για το εντυπωσιακό Party που θα επακολουθήσει; Τσεκάρετε τις εφαρμογές φωτισμού & εφέ που διαθέτουμε.

Ο σωστός φωτισμός μπορεί να προσδώσει το σωστό συναίσθημα, να δημιουργήσει προσμονή για εξαιρετική συνέχεια. Επίσης δεν είναι μυστικό ότι η λάθος φωτισμός μπορεί να καταστρέψει την στιγμή! Πραγματικά χρειάζεστε επαγγελματίες που να ξέρουν τι εφαρμόζουν και γιατί!

Βεβαιωθείτε η εταιρία που θα προσλάβετε να αναλάβει τις εφαρμογές φωτισμού και εφέ του γάμου σας, έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ταλέντο να μεταμορφώσει τον χώρο της δεξίωσης σας σε κάτι εξαιρετικό. Επίσης ότι χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες, μοντέρνα μηχανήματα, με ζεστά και όμορφα χρώματα, των οποίων η χρήση και ο προγραμματισμός γίνεται μέσω υπολογιστή και σύγχρονα προγράμματα. Όχι με κονσόλες παλαιού τύπου με περιορισμένες δυνατότητες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΑΣ

Είναι μια υπηρεσία την οποία πλέον σχεδόν όλα τα ζευγάρια καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι για την δεξίωση γάμου τους.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι ίδιος με τα φώτα που βλέπετε στα club και τα bar, τίποτα λιγότερο ή φθηνό. Σε καμία περίπτωση φώτα που χρησιμοποιούνται σε παιδικά party, ή απλά par can παλαιού τύπου, με ξεθωριασμένα και κακής ποιότητας χρώματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς κινούμενες κεφαλές wash ή spot, panel, par, spot, up lights, κρυφούς φωτισμούς, όπου με τον  συνδυασμό αυτών ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και του ζευγαριού μπορούμε να έχουμε μοναδικά και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι εταιρίες οι οποίες έχουν να τοποθετήσουν φωτισμό κάθε εβδομάδα σε νέο χώρο, πρέπει να διαθέτουν προσωπικό με εξειδίκευση. Κάθε γαμήλια δεξίωση έχει τις ιδιαιτερότητες της, μικρός ή μεγάλος χώρος, πολλοί ή λίγοι καλεσμένοι, εφαρμογές σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, διαμόρφωση ρομαντικού χώρου ή party κατάσταση ή συνδυασμός αυτών! Είναι ξεκάθαρο ότι κάθε εφαρμογή έχει τις δυσκολίες τις και διαφοροποιήσεις, τις οποίες μόνο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, με εμπειρία, τεχνογνωσία και με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σημαντικότατο ρόλο παίζει ο προγραμματισμός των φώτων και η διαχείριση τους μέσω υπολογιστή και όχι μέσω πεπαλαιωμένης κονσόλας περιορισμένων δυνατοτήτων. Τα ίδια φώτα αν τοποθετηθούν από δυο διαφορετικές εταιρίες, ανάλογα με τον προγραμματισμό τους μπορούμε να έχουμε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο τελικός στόχος μας είναι ξεκάθαρος, συνήθως επιζητούμε δημιουργία φωτισμού club για την στιγμή του party μας, σε αρκετές περιπτώσεις ανάλογα και με την επιλογή πακέτου και την πλήρη διαμόρφωση του χώρου. Ζητήστε ότι έχετε ονειρευτεί, τίποτα λιγότερο!

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ | UPLIGHTS

Είναι η ποιό απαιτητική και ακριβή υπηρεσία. Απαιτείτε για την υλοποίηση της επίσκεψη και επιτόπια μελέτη του χώρου που επρόκειτο να διαμορφώσουμε! Απαιτείτε σοβαρή προετοιμασία και συνεργασία με τον planner (εάν διαθέτετε). Απαιτούνται πολλές ώρες για την εφαρμογή όσων έχουμε σχεδιάσει, μερικές φορές χρειάζεται η εφαρμογή να ξεκινήσει από την προηγούμενη μέρα ή ακόμα και δυο!

Χρησιμοποιούμε φωτισμούς διάχυσης φωτός (panel, bar up lights), κρυφούς φωτισμούς (par, up lights, bar up lights, spot), κατασκευές για τοποθέτηση τοτέμ, scrims, facade (dj booth), όπου είναι απαραίτητα και μας ζητηθεί gobo, string lighting, εκμεταλλευόμαστε κάθε στοιχείο του χώρου και της φύσης, εάν δεν είναι πλήρη αυτά χρησιμοποιούμε και ιδιοκατασκευές για να εφαρμόσουμε τον φωτισμό όπως τον έχουμε σχεδιάσει! Αναδεικνύουμε και μεταμορφώνουμε τον χώρο είτε σε ρομαντικό ή σε κάτι ποιό επιθετικό και εντυπωσιακό, ανάλογα με τις επιθυμίες και το όραμα των ζευγαριών μας και των planer.

Επικοινωνήστε μαζί μας, να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | SET UP

Παρουσίαση των υπηρεσιών μας υψηλής αισθητικής με στιλ είναι το όραμα μας για κάθε ζευγάρι που αναλαμβάνουμε.

Επισημάνουμε για άλλη μια φορά, ότι η σημαντικότερη υπηρεσία μιας γαμήλιας δεξίωσης, είναι η υπηρεσία της μουσικής κάλυψης. Είμαστε οι καλύτεροι djs γάμου!

Όμως στις μέρες μας είναι εξίσου σημαντικό μια εταιρία κάλυψης γαμήλιων δεξιώσεων, να παρέχει υπηρεσίες καινοτόμες, υψηλής αισθητικής & στιλ, να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας και εσάς από την πρώτη στιγμή που θα φτάσετε στον χώρο μέχρι την τελευταία.

Δίνουμε βάση από το πρώτο καλώδιο που θα τοποθετηθεί, μέχρι την προσωπική μας εμφάνιση. Τα πάντα πρέπει να απηχούν στο στιλ και το ύφος που έχετε οραματιστεί.

Χρησιμοποιούμε Dj booth (facade) ιδιοκατασκευή! Επίσης χρησιμοποιούμε τοτέμ σε κάποιες περιστάσεις, για να τοποθετήσουμε κινούμενες κεφαλές. Πάντα καλύπτουμε τα τοτέμ ή τα σταντ φώτων που χρησιμοποιούμε με ειδικά καλύμματα και τα αναδεικνύουμε με κρυφούς φωτισμούς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αναζητάτε το μοναδικό και το εξαιρετικό, είμαστε σε θέση να σας το παρέχουμε!

DANCE ON CLOUDS | ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΦΕ

Τι ρομαντικός τρόπος για να αρχίσει η βραδιά του γάμου σας!

Είστε ρομαντικοί; Επιθυμείτε να αποκτήσετε μια φωτογραφία σας όπου χορεύετε στα σύννεφα; Είναι το υπέρτατο εφέ για αυτή τη δουλειά, δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα εφέ σε πωλήσεις παγκοσμίως για τον πρώτο χορό.

Θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας, θα δώσει ώθηση στον πρώτο σας χορό και θα σας προσδώσει καλή και θετική ενέργεια. Είναι εντυπωσιακό το πόσο μπορεί να επιδράσει την διάθεση και την ψυχολογία σας, μια πολύ επιτυχημένη και εντυπωσιακή στιγμή στην αρχή της γαμήλιας δεξίωσης σας.

Δημιουργούμε ένα τεχνητό σύννεφο από εξάτμιση ξηρού πάγου, περίπου 20 πόντων από το έδαφος, για περίπου τρία λεπτά, είναι άκακο, άοσμο και φιλικό στο περιβάλλον.

Είναι ότι το λέμε, χορός στα σύννεφα!

CUSTOM ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ | GOBO

Με το gobo μπορούμε να προβάλουμε μια εικόνα πάνω σε επιφάνεια, στον τοίχο, στο ταβάνι, στην πίστα, σε μια πισίνα, ακόμα και στην μπροστινή όψη του dj booth μας.

Μπορούμε να προβάλουμε μονογράμματα, ημερομηνίες, γαμήλια μοτίβα – σχέδια, με αυτό τον τρόπο προσθέτουμε μια πιο προσωπική πινελιά στην γαμήλια δεξίωση σας. Σημειώστε επίσης η προβολή γίνεται καθ όλη τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Τα φωτιζόμενα led γράμματα είναι ένας κομψός, λαμπερός, φωτεινός τρόπος να προβάλετε ότι επιθυμείτε καθ όλη την διάρκεια της δεξίωσης σας.

Διαθέτουμε a la carte επιλογές προβολής όπως LOVE, JUST MARRIED, MR & MRS, ETC… αλλά επίσης μπορούμε να δώσουμε μια πιο προσωπική πινελιά, προβάλλοντας τα μονογράμματα σας.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και συνδυασμό εφαρμογών πχ LOVE & τα μονογράμματα σας σε διαφορετικά σημεία στον χώρο!

Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στην είσοδο, μπροστά, πίσω, δίπλα στο νυφικό τραπέζι, δίπλα στην πίστα, σε πιο ψηλό επίπεδο αν υπάρχει στον χώρο κτλ.

Είναι ένας ρομαντικός τρόπος να δώσετε προσωπική πινελιά στον γάμο σας, μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης σας, στην παραλία, σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας!

 

BACKDROP BY FAIRY LIGHTING

Σε πολλές περιπτώσεις το background στο νυφικού τραπέζι δεν είναι το ιδανικό, κάποιες φορές είναι απλά τοίχος, άλλες με κάποια αστοχία κτλ.

Το backdrop εκτός του ότι θα βελτιώσει το υπόβαθρο, θα προσθέσει ζεστό σωστό φωτισμό για φωτογράφιση.

Καλαίσθητος και chic τρόπος για να  απογειώσει το σημείο, θα προσδώσει σωστό φωτισμό και θα βοηθήσει στο να απογειωθούν οι φωτογραφίες, ειδικά στις περιπτώσεις που θα χρησιμοποιηθεί καθαρά ως backdrop, δίπλα στην είσοδο, δίπλα στο μπαρ, οπουδήποτε μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους καλεσμένους σας να σταθούν για μια στιγμιαία αναμνηστική πόζα!

STRING LIGHTING

Κάλυψη του χώρου με ειδικές λάμπες πάνω από τα τραπέζια ή από τα σημεία όπου κρίνεται απαραίτητο.

Προσδίδει θερμό φωτισμό και εντυπωσιακό, ρομαντικό σκηνικό!

Λόγω του έντονου ρομαντισμού που προσδίδει, κερδίζει συνέχεια έδαφος στις προτιμήσεις των ζευγαριών, ακόμα και σε περιπτώσεις που η επιλογή του είναι καθαρά στιλιστική και όχι λόγω ανάγκης να φωτίσουμε κάποιον χώρο ή κάποια σημεία.

Απαιτητική υπηρεσία, απαραίτητη η εμπειρία και η τεχνογνωσία τα οποία πρέπει να συνδυάζονται με ασφάλεια!

FAIRY LIGHTING

Φωτισμός ο οποίος μπορεί να εφαρμοστεί μόνος του η σε συνδυασμό με string lighting.

Μπορεί να γίνει σε μορφή κουρτίνας ή σε μορφή γραμμών από την μια πλευρά στην άλλη, μπορούν πάντα να καλυφθούν δέντρα, πέτρινοι τοίχοι κτλ.

Με λίγα λόγια μπορούν να εφαρμοστούν άπειροι σχεδιασμοί οι οποίοι θέλουν τεράστια προσοχή διότι το elegant και το chic μπορεί πολύ εύκολα στο όριο να σχοινοβατεί με το κιτς!

 

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Ένας εντυπωσιακός τρόπος να γιορτάσετε την ημέρα του γάμου σας, είναι μια υπηρεσία την οποία λίγο, πολύ όλοι την έχετε συναντήσει έστω και ως καλεσμένοι.

Η υπηρεσία εξαρτάται από το πακέτο των βολών, τον αριθμό και το είδος αυτών που θα επιλέξετε.

Σημαντική λεπτομέρεια, η εκτόξευση από έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, με ασφάλεια σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις και περιορισμούς.

ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ | FOUNTAIN (PYROFLASH)

Ένας εντυπωσιακός τρόπος να γιορτάσετε την ημέρα του γάμου σας, είναι μια υπηρεσία την οποία λίγο, πολύ όλοι την έχετε συναντήσει έστω και ως καλεσμένοι.

Χρησιμοποιούμε συντριβάνια τριών ή πέντε μέτρων ύψους, ενός λεπτού διάρκειας, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποτυπωθει το εφέ με εσάς σε εντυπωσιακή φωτογραφία με επιτυχία.

Σημαντική λεπτομέρεια, η εκτόξευση από έμπειρους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, με ασφάλεια σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις και περιορισμούς.

Τα πάντα γίνονται ασύρματα, χωρίς καλώδια και σύρματα σε κοινή θέα!

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ | CONFETTI, ROSE PEDALS, STREAMERS

Εκτόξευση κονφετί, κορδέλες, ροδοπέταλα, με ειδικούς εκτοξευτήρες πολλαπλών ρίψεων, μπορεί να αναδείξει τις φωτογραφίες σας, ή την στιγμή!

SPARKLERS

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά sparklers 10-16 cm διάρκειας ενός λεπτού και δεκαπέντε δευτερολέπτων, αρκετός χρόνος ώστε να γίνει η είσοδος μας ή ο πρώτος χορός με επιτυχία.

Δίνουμε τον χρόνο στους επαγγελματίες φωτογράφους, βιντεογραφείς να αποτυπώσουν με επιτυχία τις στιγμές.

Επίσης δημιουργούμε συνθήκες διαδραστικές για τους συγγενείς και κοντινούς μας φίλους οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις χαρούμενες στιγμές μας.

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΚΑΘΕΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΠΝΟΥ

Ένα εφέ το οποίο εκτός από τον πρώτο χορό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας το party δημιουργώντας συνθήκες club-bar. Ίσως η πιο elegant υπηρεσία καπνού μετά τον ξηρό πάγο!

 

ΗΧΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας που επιθυμούν να έχουν την τελετή κάπου απομακρυσμένα με δύσκολη ή και καθόλου πρόσβαση στον ηλεκτρισμό, να μπορέσουν να προγραμματίσουν την χρήση κατά την τελετή τους μικροφώνου, όπως και τραγούδια κατά την άφιξη και τέλος κτλ.

 

ΔΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Χρησιμοποιούμε δάδες 10-15-20 όσες χρειαστεί κατα μήκος της παραλίας για να δημιουργήσουμε ρομαντικό σκηνικό.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΤΙΣΚΟ ΜΠΑΛΛΑΣ (DISCO BALL)

Μπορούμε να τοποθετήσουμε disco ball σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χωρίς να ανησυχούμε τον τρόπο που θα την κρεμάσουμε λόγω της εφαρμογής που έχουμε δημιουργήσει!

Για τον φωτισμό της χρησιμοποιούμε pinspot ή κινούμενες κεφαλές 5r.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.