Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ PARTY ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ DJS ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Marriageday οι καλύτεροι djs γάμου σε Ελλάδα & Ελληνικά νησιά, είναι η επένδυση σας στην επιτυχία του party της δεξίωσης σας. Προσλάβετε μας και ζήστε μια εμπειρία απόλυτης διασκέδασης χωρίς άγχος .

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DJS ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΥΛ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Τιμή μας που σκέφτεστε τις υπηρεσίες της Marriageday. Οι καλύτεροι djs γάμου σε Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα & Ελληνικά νησιά, σε συνδυασμό με την οργάνωση, την τεχνογνωσία, καθώς και τις υπηρεσίες υψηλής αισθητικής & στιλ, εγγυώνται την επιτυχία της επένδυση σας στην απόλυτη διασκέδαση της σημαντικότερης ημέρας της ζωής σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ DJS ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ?

Σχεδιάζετε την γαμήλια δεξίωση σας σε  Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Αθήνα, Ύδρα, Σπέτσες, παντού στην Ελλάδα & τα Ελληνικά νησιά? Οι καλύτεροι djs είναι εδώ, διαθέτουμε εμπειρία, τεχνογνωσία & υψηλή αισθητική, γνωρίστε τον Γιώργο Σταυρόπουλο!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ | ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ? ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΥΚΟΝΟ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ?

Η έδρα μας βρίσκεται στην Αθήνα αλλά εξυπηρετούμε σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Ύδρα, Σπέτσες σε όλα τα νησιά παντού στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Επιλέξτε dj για γάμο ικανό να μετατρέψει την βραδιά του γάμου σας σε ξέφρενο party, που θα θυμάστε για πάντα! Δεν είμαστε απλά μια εταιρία με dj γάμων, είμαστε εταιρία που προσφέρει premium & sophisticated υπηρεσίες, σε ολοκληρωμένα πακέτα, με τις καλύτερες υπηρεσίες φωτισμού και πρωτοποριακών εφέ.

Προσφέρουμε μοναδικές και εξαιρετικές υπηρεσίες για εξαιρετικά ζευγάρια

Think out of a box!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Σταυρόπουλος Γιώργος

Σταυρόπουλος Γιώργος

Ιδρυτής & Ιδιοκτήτης

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες, είμαι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ιδρυτής & ιδιοκτήτης της Marriageday, full time job επαγγελματίας dj περισσότερο από 20 χρόνια! Τιμή μου να σας γνωρίσω και να καλύψω προσωπικά την μουσική της γαμήλιας δεξίωσης σας. Μην ρισκάρετε! Προσλάβετε επαγγελματία dj, μην αφήνεται την πιο απαιτητική υπηρεσία της δεξίωσης σας στην τύχη.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ PARTY ΜΕ ΤΗΝ MARRIAGEDAY ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ DJ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ , ΝΗΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επενδύστε στην επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας, προσλάβετε επαγγελματία, με εμπειρία σε γάμους, dj γάμου φουλ απασχόλησης.

Εάν δεν το έχετε ήδη υπόψιν! Παρακαλώ σημειώστε ότι είναι η πιο σημαντική υπηρεσία για την επιτυχία της δεξίωσης σας!

Πολλές εταιρίες μπορούν να αγοράσουν dj booth, κινούμενες κεφαλές, μηχανές καπνού, ξηρού πάγου, ηχεία, κτλ. Όμως δεν μπορούν όλοι να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες μουσικής κάλυψης. Απαιτείτε εμπειρία, ταλέντο, πλήρης και συνεχόμενη ενημέρωση, συνέπεια &  επαγγελματισμός για να σας προσφέρουν μοναδική εμπειρία διασκέδασης στην σημαντικότερη μέρα της ζωής σας!

Τα Party των γαμήλιων δεξιώσεων, έχουν ιδιαιτερότητες παρότι άποψη μας είναι μπορούν και πρέπει να είναι σαν τα party στα club( έχει να κάνει με τις ικανότητες του dj σε συνδυασμό με τον φωτισμό που θα χρησιμοποιηθεί). Σκεφτείτε όμως! Έχουμε καλεσμένους οι οποίοι είναι όλων των ηλικιών, έχουν ετοιμαστεί από το μεσημέρι για να καταλήξουμε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης το βράδυ, έχουμε την ώρα άφιξης καλεσμένων με το welcome drink, ώρα γεύματος και τέλος φτάνουμε στην ώρα του party μας! Συνεπώς είναι απαραίτητο ο dj που θα καλύψει την γαμήλια δεξίωση στο σύνολο της να έχει την εμπειρία, το υλικό και την διαίσθηση να κινηθεί κατάλληλα σε κάθε χρονικό σημείο για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Πρέπει να είναι ικανός να καλύψει από lounge, ρομαντικές ακουστικές επιλογές μέχρι deep house soul full, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του πελάτη στο ποτό άφιξης, κλασικές επιλογές και μουσική φαγητού γλυκιά ΟΧΙ ΑΔΙΆΦΟΡΗ και όσο πλησιάζουμε προς το party πιο ανεβαστική και εύθυμη. Φθάνοντας στο party πρέπει ανάλογα με τα γούστα του ζευγαριού να καλύψουμε όλο το φάσμα της μουσικής σκηνής, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στους καλεσμένους όλων των ηλικιών!

Είναι φανερό, είναι υπηρεσία υψηλών απαιτήσεων, απαραίτητη προϋπόθεση της εμπειρία, σε γαμήλιες δεξιώσεις, αλλά και σε εστιατόρια, club, bar, beach bar, κτλ. Σημαντικό επίσης να έχετε χτίσει μια σχέση επικοινωνίας με το άτομο που θα αναλάβει την μουσική κάλυψη της δεξίωσης σας και το σημαντικότερο να τον εμπιστεύεστε, για να μπορέσετε να έχετε μια εμπειρία διασκέδασης χωρίς άγχος και πίεση.

ΓΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

WEDDING DJS IN GREECE PYRGOS RESTAURANT SANTORINI MYKONOS HAPPY COUPLES

WEDDING DJS IN GREECE PYRGOS RESTAURANT SANTORINI MYKONOS TESTIMONIAL

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS KYTHERA TESTIMONIAL

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS HYDRA FOUR SEASONS WEDDING

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS HAPPY COUPLES (2)

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS HYDRA SPETSES

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS HAPPY COUPLES

WEDDING DJS IN GREECE SANTORINI MYKONOS HAPPY COUPLES 3

ΕΙΠΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Χριστίνα & Γιώργος | Γάμος σε Κύθηρα

The best day of our life was even better with the sweet melodies of George! He was a Professional with all meaning of the word.
Great communication, he helped us choose the right songs for the right moments.
Excellent choice of music and kept the party going all night long. The price was great too for all that he did for us.
Thanks George for that amazing night and all that you did for us.

Check Our Wedding Wire Reviews

Μαρριάννα & Γιάννης | Γάμος σε Γαλαξίδι

It was the greatest party of our life!! Marriageday, did what they had promised us.. Professionalism and great cooperation by George (our dj), with a great range of songs and different types of music!! The dance floor was full of people, from all ages dancing unstoppable until 6:30 a.m! ! George managed even the eldest to dance. We definetely reccomend him.Many thanks for the unforgettable marriage party…Cant wait for the next one..!!

Review us on Wedding Wire

Ιωάννα & Φραγκίσκος | Γάμος σε Αθήνα

We had an amasing time…the music was perfect and George is a right professional!
Everything were great!Thank you!

Review Us on Facebook Page

Κωνσταντίνα & Γιάννης | Γάμος σε Σπέτσες

Thanks to George we will never forget the party that we had during our wedding day at Spetses island, Orloff restaurant!! Professional, responsive and with good mood, he made us dancind and singing til morning. Thank you George. Yiannis-Konstantina

Check Our Wedding Wire Reviews

Μαργαρίτα & Γιάννης | Γάμος σε Πόρτο Ράφτη

Γιάννης Μπούγαλης και Μαργαρίτα Μάντζου…. Ο γάμος μας έγινε στην Αγία Μαρίνα στο πόρτο ράφτη…. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Dj και τις υπηρεσίες που μας παρείχε στο πάρτυ-event μετά το γάμο…. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα… Είχαμε δει την δουλειά του και σε προηγούμενο γάμο και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι!

Review us on Wedding Wire

Μαρία & Παναγιώτης | Γάμος σε Λιβαδειά

it was a great experience with dj george stavropoulos, are wedding party was amazing, he understand what we liked and the spirit of our guest.. thanks george

Review Us on Facebook Page
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.